Vraag van de week (5)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Welke straf moet een trainer krijgen die, zoals Hein Vanhaezebrouck, zo hard ingaat tegen de scheidsrechters en hun integriteit in twijfel trekt?

Share.

About Author

2 reacties

  1. Vermits de KBVB niet zal reageren (geen verslag en vrije meningsuiting) lijkt het mij de hoogste tijd dat de refs zelf reageren: na de uitlatingen recentelijk van toptrainers zoals Vanhaezebrouck, Maes en onder meer Mazzu, van Genk- manager De Condé, zelfs van een vooraanstaand VRT journalist die een jeugdref vergeleek met Nazi’s of het fysiek geweld afgelopen weekend op een 17-jarige! scheidsrechter zouden de heren (en dames) in het zwart misschien eens 1 weekend moeten weigeren om te fluiten, gewoon omdat zonder hen de velden, kranten en tv-studio’s akelig leeg zouden blijven.

Leave A Reply