Nu of nooit ! – Jan Daelemans

Onze Gouden Generatie en hun trainer Martinez moeten vrijdag tegen Brazilië bewijzen wat ze kunnen :

De erkende individuele kwaliteiten moeten omgezet worden in een groepsprestatie waarop we fier kunnen zijn en die de Japanners ons  hebben voorgedaan : technisch verzorgd spel met diepgang en aan een zo hoog mogelijk tempo.

Vertrouwen in eigen kunnen zal ons – Belgische spelers en supporters – een goed gevoelen geven en aanzien overal ter wereld!

Daarom gaat Martinez spelen met scherpe verdedigers Jan V.! -niet zoals tijdens je vorige matchen,maar zoals bij Tottenham -;  Dembele inbrengen  –  zoals tegen Engeland Moussa ! –  en De Bruyne een plaats vooruit laten spelen – doelgericht Kevin, daar hebben we je nodig! –

Samen met Hazard en Lukaku zal Mertens – komaan Dries,zoals in Napoli! – onze aanvalskracht verzilveren . Laat de Brazilianen maar samba-voetbal opdienen ; Thibaut pakt immers alles en …. wij zijn bij de laatste vier , een plaats waar wij ,Gouden Generatie, toe behoren !!

 

Jan Daelemans

 

About Author

Leave A Reply