RODE DUIVELS MISTEN UNIEKE KANS OM WERELDKAMPIOEN TE WORDEN – ERIK ABTS, VOETBALLIEFHEBBER&JOURNALIST IN RUSLAND

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Woensdagmorgen ben ik opgestaan en heb meteen beslist om vandaag naar huis te gaan. Nog even door het beeldschone Sint-Petersburg varen en dan weg. Als pure voetballiefhebber was het WK dinsdagavond voor mij afgelopen. Normaal bleef ik nog tot maandag maar een wedstrijd om de derde plaats kan me met deze gouden generatie maar matig boeien.
Berusting is zo typisch voor ons landje. Ontgoocheling is meer op zijn plaats. We hebben echt een unieke kans gemist om wereldkampioen te worden.  Ik ben niet akkoord met Eddy Snelders dat Frankrijk beter was. Bij ons haalden veel spelers, zoals zo vaak op grote momenten, gewoon hun normale niveau niet. Ik word echt niet wild van het grijze en tactisch goed onderbouwde voetbal van de Fransen. We hoeven trouwens geen lessen te krijgen van een angsthaas als José Mourinho die het grote Manchester United elke week afschuwelijk laat voetballen. De Kroaten gaven het arrogante Engeland met Gary Lineker op kop een flink lesje in bescheidenheid en ook daarom mogen Perisic en co van mij zondag  wereldkampioen worden. Aan onze vedetten om zaterdag zelf nog een keer de puntjes op de i te zetten.

Share.

About Author

Leave A Reply