SAMEN YOU’LL NEVER WALK ALONE ZINGEN OP DE BOSUIL VOOR NONKEL DIRK, CLUBFAN IN EEN ANTWERPFAMILIE – RW

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DE WITTE DUIVEL STEUNT DE ACTIE VAN SENNE (14) EN JENS (16) LANGHENDRIES

 

 

Een mooi artikel was het vorige zaterdag in Gazet van Antwerpen van Jan Stassijns.

Hij liet de broers Jens (16) en Senne (14) Langhendries – Antwerpfans, net als vader Kris – vertellen over hun nonkel Dirk, een man met een blauwzwart hart.

Nonkel Dirk is onlangs aan kanker overleden maar hield van het voetbal op de juiste manier: als een middel dat mensen vreugde (en soms ook verdriet) brengt maar vooral  met elkaar verbindt. En het liefst op een prettig gestoorde wijze zonder geweld.

Om hem te eren – maar ook om alle overleden fans van Club en Antwerp het voorbije jaar te herdenken – beloofden Jens en Senne een unieke actie op te zetten.

Ze roepen zondag naar aanleiding van Antwerp – Club Brugge iedereen op om samen You’ll Never Walk Alone te zingen. En omdat zowel de fans van Antwerp als van Club deze universele voetbalsong in hun vaste repertoire hebben zitten mag dat geen probleem vormen.

 

De Witte Duivel steunt volop dit initiatief van Jens en Senne en hoopt van harte dat de hele Bosuil een ontroerende versie neerzet van You’ll Never Walk Alone. Het kippenvelmoment van het jaar. Want de dood kent geen kleur.

 

Share.

About Author

Leave A Reply