OPROEP: SPORTSHIRTS VOOR RODE NEUZEN DAG!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Ik ben Toon Vandermeulen en verblijf al ongeveer 7 maanden op een psychiatrische afdeling. Ondanks dat ik dit niet in de taboesfeer wil duwen, merk ik dat dit wel door veel mensen gedaan wordt. Het is dan ook voor deze reden dat ik graag een actie had opgestart voor Rode Neuzen Dag. Ik zou namelijk graag zoveel mogelijk sportshirts inzamelen en deze dan laten veilen voor dit goede doel. Echter heb ik jullie hulp hier voor nodig. Bent u of kent u namelijk iemand die me kan helpen bij het inzamelen van deze shirts ( voetbal, wielrennen, volley, basket, hockey,…) , dan mag u me altijd iets laten weten.  

#rodeneuzendag #vtm #mentalegezondheid #goededoel

Bedankt!’

VZW De Witte Duivel steunt van harte deze oproep van Toon Vandermeulen!

Contacteer voor deze actie: toon-vandermeulen@hotmail.com 

Share.

About Author

Leave A Reply