Romelu Lukaku: there’s a new king in town – RW

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met deze tweet en bijbehorende foto bracht Lukaku zichzelf in het internationale voetbalnieuws. Hij zette Zlatan opzij na een bijzonder spectaculaire ‘derby della Madonnina’ tussen AC Milan en Internazionale. Niet alleen plaatste hij de kroon op het werk met zijn knappe kopbalgoal (4-2, na 0-2 achterstand bij de pauze), tegelijk pakten de ‘Nerazzurri’ de koppositie van de rangschikking. Romelu Lukaku werpt zich op tot nieuwe vedette van het Calcio: zeventien doelpunten, uitdager van Juventus en Cristiano Ronaldo, fairplayprijs en een vuist makend tegen de racistische baldadigheden op de Italiaanse tribunes. Wie de portretreeks ‘In het spoor van Romelu Lukaku’ wil herlezen: klik op de zoekfunctie van www.dewitteduivel.com

Share.

About Author

Leave A Reply